Vanwege het overlijden van hun katten mocht ik als dierentolk contact maken met de zielen die zijn heengegaan. Deze blog gaat over hun kat Boeleke en het bijzonder contact wat we hadden tijdens het afstemmen.

Boeleke gaf aan heel dichtbij te zijn bij haar mensen op aarde en ik voelde haar aan als enthousiast, vrolijk en liefdevol. Zo heeft ieder (overleden) dier zijn of haar eigen karakter wat terug te voelen is.

Gelukkig hadden we een lang dierentolk consult gekozen, want Boeleke liet graag van zich horen en vond het allemaal wel grappig. Ze gaf rake antwoorden die achteraf ook zo kloppend waren.

Een voorbeeld was dat zij degene was die haar mens dubbele getallen toestuurde als herinnering dat ze aanwezig is en meer in contact mag zijn. Dat maakt het zo tastbaar. Daarnaast is haar energie nu in hun boom te vinden en was haar reactie: ”Haha, zie je mij niet nee?”. De mensen vertelden dat ze inderdaad een mooie boom hadden staat waar de kat toen vaak in klom. Hoe bijzonder!

Als dierentolk laat ik dieren ook intuitief ”boodschappen” doorgeven door middel van muziek, orakel/inzichtkaarten, sprays en essentiele olien van de Groene Linde, edelstenen en boeken. Een persoonlijk pakketje samengesteld om het contact tussen mens en dier nog meer in verbinding te laten zijn.

Omdat haar energie zo goed doorkwam, haar wijze antwoorden deelde die zo kloppend waren én ze mij zelfs aan het lachen heeft gemaakt maakt dat ik als dierentolk met dankbaarheid contact maak. Boeleke was weer echt een cadeautje.