Over mij – dierentolk en therapeut

Meer weten?

Over mij

Mijn naam is Theresia Barten, moeder van twee kinderen, dierentolk en therapeut voor dieren. De praktijk ben ik gestart aan de Sint Annastraat in Nijmegen, vlakbij het centrum en het centraal station.

Dierentolk – het begin

Van jongs af aan ben ik sterk verbonden met dieren. Ik groeide op met verschillende huisdieren en hun diverse karakters. Als zeer intuïtief en hooggevoelig persoon voelde ik veel aan, ook de emoties en pijntjes van onze dieren. Ik probeerde hier een weg in te vinden, want wat ik opmerkte, kon ik niet altijd delen. Dierentolken is van nature een mooie kwaliteit.

Ik reed paard en ik was bezig met de opleiding voor dierenartsassistente. Tussendoor werkte in een dierenwinkel. Iedere dag was ik samen met ze, toch miste ik de diepgang en wist ik dat er meer was.

Dierentolk – van ruwe diamant naar gediplomeerd therapeut

Na wat turbulente jaren en mooie opleidingen die daarop volgde, startte ik mijn praktijk voor dieren. Met een mooie missie, mens en dier dichter bij elkaar brengen! Als dierentolk ben ik de brug binnen communicatie tussen dieren en mensen, en daar ben ik dankbaar voor.

Met mijn intuïtieve kwaliteiten, gediplomeerd N.E.I. therapeut op Master niveau, gediplomeerd Shamballa Master en met diverse andere ‘’tools’’ ben ik specialist in het holistisch benaderen van dieren en hun (ongewenste) gedragingen, emoties en aandoeningen.

Lukt het je niet om zelf je huisdier te doorgronden, klachten te verminderen of gedrag te verbeteren? Kijk eens verder naar een dierentolk- en therapeut die het dier op alle lagen kan zien en behandelen. Maak hier of hier een afspraak.

Jouw dier is bij mij in goede, veilige handen!
dierentolk

Praktijk Theresia