Tarieven

Investering

Tarieven

Telefonische contact/intake gratis.
tarieven
Tarieven 2022

Kort dierentolkconsult € 30,- per sessie
Een laagdrempelige manier om te weten hoe het met je (huis)dier gaat en of er bijzonderheden zijn. Een kort consult met laag tarief geeft vaak rust, vertrouwen en bevestiging. Jouw hond, kat of ander dier wordt gezien en erkent. Dat is zeer prettig voor hem of haar! Wil je graag jouw vragen laten beantwoorden door jouw (huis)dier? Vraag dan een volledig dierentolkconsult aan.

Volledig dierentolkconsult € 65,- per sessie
De consulten zijn een investering voor het welzijn voor je (huis)dier. Je leert je dier beter kennen, je weet wat er bij hem/haar speelt, je krijgt antwoorden op vragen en jullie raken meer verbonden.

Dierentolkconsult overleden dieren € 65,-
Wanneer je graag in contact komt met de ziel van het dier, dan is dat mogelijk.

Dierentolk en therapie sessie van 90 minuten € 90-
Deze diepgaande sessies zorgen er voor dat het dier gezien wordt en ongewenste gedragingen los kan laten uit zijn/haar systeem. Klachten worden gezien en aangepakt vanuit hun kern. Vaak voelt het dier na de eerste sessie al ontspanning en rust, dat komt omdat dieren snel reageren op de behandeling.

Samenwerken met je dier – sessie van 90 minuten € 125,-
Uniek privéconsult met jou en je dier in afstemming. Direct naar de kern van de klacht in een bijzondere setting. Waar zitten uitdagingen? Herken je ze zelf? Wat heeft je dier nodig? Een uitgebreide sessie voor jullie beide.

Bundel van licht incl. verslagje € 20,- 
Het toesturen van een bundel van licht naar het dier kan erg ondersteunend zijn. Het dier wordt ”opgelift” door de hoge frequentie van energie. Wanneer je dier zich niet lekker voelt, rouwt of binnenkort een operatie heeft kan een bundel van licht hem of haar lichter laten voelen.

Reading en healing sessie incl. verslag € 65,- (60 min)
Met alle liefde zend ik helende energie naar jouw dier toe, ter ondersteuning. Daarnaast voel ik in wat het dier nodig heeft of waar blokkades zitten en hierop werken. Uit de praktijk zal een dier hier op reageren door ontspannen te raken, te gapen en/of te gaan liggen. Een healing kan geruststellend en omarmend zijn. Naderhand volgt binnen 2 werkdagen een verslag met tips en advies via e-mail.

Op afstand of op locatie?

Ik behandel dieren op afstand. Dat werkt goed, omdat ik energetisch werk. Dit werkt net zo goed ”door de lucht” als één op één. Bijzonder is het! Het werkt krachtig door, zodat ook fysieke hulpvragen aangepakt kunnen worden. Toch op locatie? Dat is zeker mogelijk, bijvoorbeeld wanneer het om paarden gaat. Reiskosten zijn excl. bovenstaande tarieven.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Maak een belafspraak via info@praktijktheresia.nl of via de agenda op mijn andere website.

Contact