Contact maken met dieren die niet meer in leven zijn lijkt onwerkelijk, echter met (sterk) intuïtieve vermogens is dit mogelijk. Alles is energie en op die specifieke energie kun je je afstemmen. Wil je er meer over weten, kijk dan hier.

Kort geleden ontving ik in mijn mailbox een aanvraag voor een dierentolk consult – reading met Misty. Misty is al jaren geleden overleden. De vraag gaf mij bij voorbaat al een dankbaar gevoel. Wat mooi dat deze vraag speelt bij hen en dat ik contact mag leggen. Misty was een geliefde hond en het gezin vroeg zich af of ze een fijn leven bij hen heeft gehad. Een mooie vraag!

Voor dieren die niet meer op aarde zijn geldt dat zij (nog steeds) open kunnen staan om in contact te komen. Het is oké om af te vragen of jouw hond, kat of ander dier het fijn gehad heeft bij jou in zijn of haar leven. Er kan rouw zijn om je geliefde huisdier en het kan fijn zijn om bevestiging te krijgen dat alles goed gaat met (de ziel van) het dier.

Een troostende gedachte
Als een dier overlijdt kan dat heel intens en verdrietig voor je zijn. Misschien is het troostend om te weten dat hoewel het aardse lichaam er fysiek niet meer is, de ziel nog steeds aanwezig is. Als je er vertrouwen in hebt, kun je zelf ook een boodschap doorgeven, wie weet ontvang je een boodschap terug.

Oefening
Ga rustig zitten of liggen, ontspan en denk aan het dier, noem zijn of haar naam in gedachten of hardop. Vertel dan wat je graag kwijt wil. Als je dit oefent in alle rust, ontspanning en vertrouwen, dan kun je een boodschap of teken van jouw dier ontvangen. Een open blik en bewustwording van ”signalen” helpen daarbij.

Signalen kunnen zijn dat iets je aandacht trekt wat typerend is voor jullie band. Het horen van een liedje wat je emotioneel maakt en aan je dier doet denken, of vaker op een dag de naam horen van jouw geliefde dier. Juist waar jíj door geraakt wordt, of waar je plotseling een geruststellend gevoel bij ervaart, is vaak een teken dat het van betekenis is!

Heeft deze blog je geraakt of zet het je aan het denken? Of ben je nieuwsgierig of dit ook voor jouw overleden hond, kat of ander dier kan? Neem gerust contact met mij op. Ook bij vragen of meer achtergrondinformatie. Ik reageer meestal de volgende werkdag.