Werkwijze

Dierentolk, therapie of healing. Welke methode je ook kiest voor jouw dier, een consult kan op afstand of op locatie plaatsvinden. Af en toe werkt een consult op afstand zelfs beter, omdat ik de subtiele waarnemingen dan nog beter kan ”lezen”. Hoe ”op afstand” werkt lees je hier.

Aan de hand van een ingevuld intakeformulier waarbij je als verzorger van jouw dier zo uitgebreid mogelijk antwoord geeft, kan ik mij goed voorbereiden.


Dierentolk-consult

Vaak wordt er gekozen om te starten met een dierentolk-consult, zodat het dier zelf aan kan geven wat er speelt. Met dieren communiceren heeft als groot voordeel dat zij zich gehoord voelen, maar ook dat zij zich serieus genomen voelen. Dieren staan doorgaans meer open voor therapie, nadat er een dierentolk-consult heeft plaatsgevonden.

Therapie voor dieren

Met NEI therapie, kristaltherapie en/of andere methodes afgestemd op het dier is het mogelijk om klachten op holistische wijze te helen. Dat kan op alle niveaus, namelijk het emotionele, het mentale, het fysieke en het spirituele. Hulpvragen zijn heel verschillend, zoals ongewenste gedragingen tot aan fysieke klachten of aandoeningen, maar ook de uitkomsten zijn dier-afhankelijk.

Ik meet met de biotensor uit waar het dier behoefte aan heeft. Daarna onderzoek ik waarom jouw dier deze klacht heeft. De reden kan zeer divers zijn. Ik meet uit en zorg er voor dat alles er op gericht is om een bepaalde verstoring of disbalans los te laten. Uiteindelijk zal er balans zijn op alle niveaus en kan heling volledig optreden. Vaak zijn er 1 tot 3 sessies nodig om alle verstoringen aan te pakken.

Wil je meer weten over NEI therapie, kijk dan op mijn andere website waar ik NEI therapie voor mensen toepas. Natuurlijk kun je contact opnemen om meer informatie te krijgen.

Healing

Een healing-sessie is apart te boeken of onderdeel van de therapie ter ondersteuning. Voor mij is het geven van healing aan dieren en mensen iets wat ik van nature in kan zetten. Uiteraard heb ik mezelf wel verdiept in healing via fijne cursussen en workshops. Ik ben gecertificeerd Shamballa Master – Multi-Dimensional Healing en ervaren in het geven van diverse soorten healings.

Dieren reageren goed op een healing en het geeft hen, afhankelijk van welke healing, een boost aan helende energie. Daarbij geeft het balans.

Na het consult

Na een consult zal ik contact opnemen en het verslag toesturen. Dat kan per e-mail of per post met daarbij ondersteunende middelen. Als we op locatie zijn dan zal ik mijn bevindingen uiteraard tijdens de afspraak delen. Een volgende afspraak wordt in overleg gepland.

Nazorg

Tussentijds of na het laatste consult hoor ik graag hoe het gaat en meet ik uit of jouw hond, kat, paard of ander dier iets nodig heeft. Dat kan een uitmeting zijn voor een middel, het uitleiden van toxines, een edelsteen etc.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@praktijktheresia.nl of via het formulier op de contactpagina.

De benamingen voor mijn diensten zijn uiteenlopend. Je kunt mijn aanbod voor dieren herkennen aan:
Dierentolk – therapie voor dieren – boodschappen van dieren – communiceren met dieren – healing voor dieren – Dierentolk Theresia – dierenfluisteraar – praten met dieren – intuïtief communiceren met dieren – dierentolk paard – nei voor dieren.