Zowel op fysiek, mentaal of spiritueel niveau kan een klacht ontstaan. Aangezien dieren zeer gevoelig zijn, is het belangrijk om naar de oorsprong van het ongewenste gedrag of aandoening te kijken. Het dier laat een disbalans zien in zijn/haar systeem.

In mijn praktijk stel ik een behandelplan op naar aanleiding van de klacht(en). Ik ga onderzoeken wat het dier nodig heeft om weer in balans te komen. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk wat het dier nodig heeft.

Het beste kan dit gezien worden als een gereedschapskist vol met ‘’tools’’. Het dier geeft middels intuïtieve communicatie of via de biotensor aan wat nodig is. Ieder dier is uniek en de weg naar heling en balans ook. De behandelingen zijn naast het checken, gericht op het loslaten van de disbalans.

Inzetbare tools voor o.a.:
– Het loslaten van emotionele ballast
– Allergie / intolerantie
– Behoeften van het dier
– Voedingscheck
– Hormonen
– Stress
– Vaccinatie / Medicatie
– Ontstekingen
– Parasieten
– Energetische wervelblokkades
– Het gebit
– Erfelijke patronen
– Geboortepatronen
– Saboterende mechanisme
– Belemmerende overtuigingen

Ook op spiritueel niveau zijn dieren gevoelig voor disbalans. Dit kan fysieke gevolgen krijgen en daarom altijd van belang om mee te nemen in het behandelplan. De werkwijze varieert van het in balans brengen van chakra’s tot een healing met Multi Dimensional Healing energie (Shamballa).

Ter ondersteuning of als remedie voor dieren werk ik met Bach Bloesems, Schüssler celzouten, diverse producten van Balance Pharma, edelstenen en sprays.

Let wel, mijn consulten vervangen op geen enkele wijze een dierenarts. Ik zal altijd, wanneer nodig, het advies geven om een dierenarts te bezoeken. Uiteraard kan ik wel ondersteuning bieden en voor- en nazorg bieden bij bezoek aan een arts.