Hoe werkt het
Het is mogelijk om intuïtief te communiceren met dieren. Middels een afstemming op het dier zal ik bijna altijd in contact komen met wat het dier wil delen. Dat verloopt via subtiele frequenties/trillingen. Het voorbeeld van een radio waarbij je de goede zender zoekt is hetzelfde. Ik zoek dezelfde trilling van het dier waarbij er een overdracht van informatie plaats kan vinden.

Vaak zal deze manier van werken op afstand gebeuren. Dit kan via een foto, omdat de foto van het dier dezelfde trillingen heeft als het dier. Dit heeft het voordeel dat ik niet afgeleid word van andere ‘’stoorzenders’’. Het kan voorkomen dat een consult op locatie de voorkeur heeft.

Mijn werkwijze
Wanneer ik met het dier werk, staat hij of zij altijd centraal. Ik werk met een neutrale, nieuwsgierige houding en met respect voor het dier in kwestie. Dieren zijn bij mij veilig en dat communiceer ik ook naar hen toe. Ik stel ze op hun gemak.

Vaak zijn zij enthousiast en verrast dat er naar hen geluisterd wordt, daardoor zal het consult vaak voorspoedig verlopen. Echter kan het voorkomen dat ze een bepaalde vraag niet beantwoorden of dat het gesprek eerder stopt dan verwacht. Dit is geheel aan het dier en dit accepteer ik volledig.

De uitkomst zal ik per e-mail toezenden met een uitgebreid verslag als bijlage. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen of de uitkomst te bespreken op afspraak. Op locatie kan het gesprek direct na het consult plaatsvinden.

Het consult geeft vaak duidelijkheid over bepaalde gedragingen of klachten. Echter kan het ook herkenning geven en wat bij jezelf losmaken. (Huis)dieren zijn namelijk perfecte spiegels voor hun mens.

Mocht je naar aanleiding van het consult voor je (huis)dier zelf graag je verhaal kwijt willen dan ben je van harte welkom voor een gesprek met mij in mijn praktijk.

Ik ben inmiddels gediplomeerd coach- en therapeut voor dier én mens. Dus voel je welkom!

Contact