Dierentolk – hoe werkt het?

Het is mogelijk om intuïtief te communiceren met dieren. Dat verloopt via subtiele frequenties/trillingen. Het voorbeeld van een radio waarbij je de goede zender zoekt is hetzelfde. Ik zoek dezelfde trilling van het dier waarbij er een overdracht van informatie plaats kan vinden. Vaak zal deze manier van werken op afstand gebeuren.

Mijn werkwijze

Wanneer ik met het dier als dierentolk werk, staat hij of zij altijd centraal. Ik werk met een neutrale, nieuwsgierige houding en met respect voor het dier in kwestie. Dieren zijn bij mij veilig en dat communiceer ik ook naar hen toe. Ik stel ze op hun gemak.

Vaak zijn zij enthousiast en verrast dat er naar hen geluisterd wordt, daardoor zal het dierentolk consult vaak voorspoedig verlopen. Echter kan het voorkomen dat ze een bepaalde vraag niet beantwoorden of dat het gesprek eerder stopt dan verwacht. Dit is geheel aan het dier en dit accepteer ik volledig.

dierentolkEn dan?

De uitkomst zal ik per e-mail toezenden met een uitgebreid verslag als bijlage. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen of de uitkomst te bespreken op afspraak. Op locatie kan het gesprek direct na het consult plaatsvinden.

Het dierentolk consult geeft vaak duidelijkheid over bepaalde gedragingen of klachten. Echter kan het ook herkenning geven en wat bij jezelf losmaken. (Huis)dieren zijn namelijk perfecte spiegels voor hun mens.

Mocht je naar aanleiding van het consult voor je (huis)dier zelf graag je verhaal kwijt willen dan ben je van harte welkom voor een gesprek met mij in mijn praktijk.

Verdieping

Ben je opzoek naar verdieping? Maak een afspraak voor de sessie ”samenwerken met je dier”. Een unieke ervaring om tijdens een privéconsult contact te maken met je dier en vanuit deze samenwerking dieper liggende oorzaken aan te pakken.

Ik ben tevens ervaren en gediplomeerd coach, therapeut en healer voor dier én mens. Dus voel je welkom. Via mijn trainer Jolanda Vleugel ben ik gediplomeerd N.E.I. Master coach.

Contact