Jules komt uit Bulgarije en heeft heel wat meegemaakt als jonge hond voordat hij bij het gezin terecht kwam. Hij had wat hulp en extra aandacht nodig voor zijn traumatische ervaringen. En zo kwam hij bij mij terecht.. niet in mijn Praktijk in Nijmegen, maar ”op afstand” voor een dierentolk consult.

De hond is sociaal, ‘’uitgelaten’’ en opgewekt. Toen we de diepte ingingen tijdens het consult, merkte ik dat hij subtiel van stemming veranderde. Hij voelde dat er veel gebeurd was bij de start van zijn leven. Een enorme druk op zijn keel was waar te nemen. Ik moedigde hem aan om dit los te laten, wat gebeurde. Dit luchtte al op.

Hij voelde zich regelmatig terneergeslagen, omdat hij niet wist waarom hij een vervelend gevoel bij zich droeg. Graag wilde hij van zijn ‘’vrouwtje’’ te horen krijgen wat er precies gebeurd was voordat hij bij hen terecht kwam. En dat deed hij graag op een rustig moment, samen met haar. Het liefst met een kriebel bij zijn oor 😉

De vragen die ik aan Jules mocht stellen heeft hij helder beantwoord en hij gaf zelfs een mooie boodschap door aan het gezin..

De uitkomst van de sessie heb ik uitgebreid toegezonden. Er was veel herkenning en ontroering (zie referentie). Ze had in alle rust met hem gepraat over ‘’vroeger’’ en zag dat de hond Jules tijdens het onderonsje vaak gaapte en het verleden los kon laten.

Een paar dagen later kreeg ik bericht dat hij echt rustiger was geworden. En met de rest van de boodschap gingen ze verder aan de slag. Wat een beetje hulp en extra aandacht voor moois kan doen bij de hond..

Heel fijn om te weten dat het gezin zoveel liefde en aandacht heeft voor hun hond. Ik ben dankbaar dat er zo’n mooie band is en ook kán zijn tussen mens en dier.

Interesse in mijn behandelingen? Of wil je graag eerst meer weten? Kijk op de contactpagina om een bericht achter te laten. Ik neem vrijwel altijd binnen 1 werkdag contact op. Ik kijk er naar uit!